Pałac we Wróblewie to wyjątkowe i eleganckie miejsce stworzone z ogromną pasją i sercem. Trzy przepięknie wyposażone sale weselne oraz romantyczny ogród, zostały stworzone z myślą o przeżywaniu najważniejszych chwil w życiu, w gronie rodziny i przyjaciół.
Współpraca z Salą Bankietową SOKÓŁ obejmowało kompleksowe wyposażenie lokalu zarówno w części kuchennej, jak i bankietowej.
W świetle dynamicznego tempa działania restauracji wybór odpowiednich mebli gastronomicznych stał się kluczowy dla efektywnej pracy szefa kuchni, kucharzy oraz pracowników utrzymujących porządek. Mając odpowiednie stoły robocze, restauratorzy mogą zapewnić sobie, a także swojemu personelowi większą produktywność oraz organizację, co przekłada się na zadowolenie klientów, a co najważniejsze – sukces zakładu gastronomicznego.
Odzież gastronomiczna stanowi istotny element wyposażenia każdego pracownika lokalu nie tylko poprzez wzgląd na estetykę, ale także w kwestii higieny i bezpieczeństwa.
W świecie gastronomii każdy szczegół ma znaczenie, a wybór odpowiedniej zastawy stołowej do restauracji może wpływać nie tylko na estetykę serwowanych dań, ale także na komfort oraz zadowolenie klienta.
Jedna z ostatnich realizacji w inwestycji koło Mrągowa obejmowała doposażenie kuchni oraz montaż komory chłodniczej wewnątrz pomieszczenia.
Salę Lawendową wyposażaliśmy między innymi w niezbędną zastawę stołową i bankietową.
Jedną z naszych realizacji było kompleksowe wyposażenie zaplecza kuchennego w Kashubian Resort we Władysławowie.
MALUCH+ to program rządowy, którego celem jest rozwój instytucji opieki nad dziećmi do lat 3. Jako zespół specjalistów, mamy za sobą wiele udanych realizacji w różnych fazach inwestycji, od doradztwa w zakresie otrzymania dotacji unijnych, przez projekt technologiczny, aż po kompleksową instalację urządzeń.
Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom klientom. Restrukturyzacja to nowa usługa w ofercie naszej firmy. Niestabilna sytuacja gospodarcza, rekordowa inflacja, rosnące ceny gazu, energii, surowców i produktów są czynnikami, przez które wiele firm w branży HoReCa staje w obliczu utraty płynności finansowej, a tym samym nieuchronnie zbliżającej się wizji bankructwa. Zobacz jak możemy Ci pomóc.