Bemary gastronomiczne to praktyczne urządzenia, które znajdą zastosowanie w każdej profesjonalnej kuchni. Posiadają formę stalowych wanien o podwójnych ściankach. Każdy bemar gastronomiczny jest przeznaczony do umieszczenia pojemnika z żywnością w celu jej podgrzania – ten niesamowicie przydatny gadżet powinien znaleźć się na wyposażeniu wszystkich restauracji i innych gastronomicznych punktów usługowych. Oferujemy różnego rodzaju urządzenia, aby każdy mógł dopasować to odpowiednie do swoich wymagań oraz preferencji. Wśród dostępnych można wyróżnić: bemary nadstawne – najczęściej umieszcza się je na blacie lub stole, a goście samodzielnie nakładają sobie z nich jedzenie; bemary stacjonarne – są to wolnostojące urządzenia i w tym wypadku również goście samodzielnie nabierają na talerze przechowywane potrawy; bemary jezdne – to urządzenia przybierające formę wózków na kółkach, możliwe jest ich swobodne przenoszenie na salę w celu nałożenia gościom posiłków.
Bemary cateringowe elektryczne – zawsze ciepłe dania
Jeśli danie ma smakować tak, jak zaplanował to szef kuchni, powinno być odpowiednio zaserwowane, a przede wszystkim mieć właściwą temperaturę. Dzięki bemarom gastronomicznym dostępnym w naszej ofercie jest to jak najbardziej możliwe! Tego typu podgrzewacz elektryczny, wyposażony w system jezdny, przegrody na jedzenie oraz dodatkowe półki jest w stanie pomóc każdej restauracji, podnosząc znacząco jej renomę. Za ich pomocą można mieć pewność, że podane dania są gotowe do spożycia w dokładnie takiej temperaturze, jaką miały podczas opuszczania kuchni. Jesteśmy przekonani, że dostępne u nas bemary elektryczne przypadną Ci do gustu!