Piece konwekcyjno-parowe od Resto Quality, Kromet
Piec konwekcyjno-parowy to jedno z najbardziej wszechstronnych urządzeń, nadających się perfekcyjnie zarówno do małej, jak i dużej gastronomii. Tego rodzaju sprzęt wyróżnia funkcjonalność oraz ekonomiczność. Umożliwia on nie tylko pieczenie, ale również gotowanie, smażenie, grillowanie, a także duszenie. Funkcja naparowywania komory w gastronomicznych piecach konwekcyjno-parowych ułatwia też przyrządzanie potraw na parze bądź ich blanszowanie. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii urządzenia te są także energooszczędne, a przyrządzenie dania wymaga znacznie mniej czasu, niż ma to miejsce w przypadku klasycznej obróbki. Ponadto oferowane przez nas piece konwekcyjno-parowe posiadają jeszcze jedną, istotną funkcję, jaką jest regeneracja. Umożliwia ona odgrzanie potrawy bez efektu przesuszenia oraz utraty walorów smakowych, co jest szczególnie istotne w każdej – małej, średniej, jak również dużej – gastronomii, do której najlepiej nadaje się ten sprzęt. Gwarantuje szybkie i efektywne przygotowywanie dań na bieżąco. Zachęcamy już teraz do kontaktu z nami, jeśli chcesz wyposażyć się w gastronomiczny piec konwekcyjno-parowy. Znajdziemy idealny model do Twojego przedsiębiorstwa!
Piece gastronomiczne konwekcyjno-parowe – połącz funkcjonalność z jakością
Oferowane przez nas piece konwekcyjno-parowe pochodzą od znanych dostawców, działających w branży gastronomicznej od wielu lat. Wykonywane są z najwyższej klasy materiałów, dzięki czemu charakteryzuje je:
- długa żywotność,
- odporność na różnego rodzaju uszkodzenia,
- niska awaryjność,
- wytrzymałość.
Zakup jakościowego pieca konwekcyjno-parowego do zastosowania gastronomicznego to inwestycja na wiele lat. W naszej ofercie znajdują się tylko najlepsze modele urządzeń, takie jak: Resto Quality, Alphatech by Lainox, Kromet czy Bartscher. Te renomowane marki są znane z doskonałej jakości wykonania, innowacyjnych funkcji oraz niezawodności w codziennej pracy. Poza sprzedażą zajmujemy się także profesjonalnym doradztwem, zatem jeśli potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego modelu – skontaktuj się z nami. Zaproponujemy Ci urządzenie, które spełni Twoje wszystkie wymagania.
Montaż pieców konwekcyjno-parowych w kuchniach dużej i małej gastronomii
Naszym klientom oferujemy nie tylko sprzedaż i profesjonalne doradztwo, ale także kompleksową instalację urządzeń gastronomicznych, w tym właśnie pieców konwekcyjno-parowych. Tworzymy projekty technologiczne, które są dostosowywane do indywidualnych potrzeb firmy. Wszystko wykonywane jest zawsze zgodnie z przepisami przeciwpożarowymi oraz sanepidowskimi, a także z zasadami BHP. Doskonale znamy wymogi sanitarno-epidemiologiczne i gwarantujemy ich spełnienie, byś mógł skupić się na prowadzeniu swojego biznesu bez obaw o aspekty techniczne.
Przygotowując projekty, dbamy o każdy, nawet najmniejszy detal. Unikamy nadprogramowych kosztów i zawsze zwracamy uwagę na funkcjonalność lokalu.
Zajmujemy się również przygotowaniem kosztorysów inwestycyjnych z kartami katalogowymi dla firm. Jeśli jesteś zainteresowany współpracą, serdecznie zapraszamy do kontaktu mailowego lub telefonicznego!