Piece gastronomiczne – gazowe i elektryczne
Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty, która spełni oczekiwania każdego profesjonalnego kucharza czy właściciela lokalu. Posiadamy najwyższej jakości piece gastronomiczne będące niezbędnym elementem wyposażenia kuchni w lokalu. Masz bar, restaurację, a może prowadzisz knajpę z najsmaczniejszą pizzą w mieście? Niezależnie od rodzaju działalności takie urządzenie okaże się niezwykle pomocne. W tej kategorii znajdziesz różnorodne piece gastronomiczne, w tym m.in.:
- konwekcyjno-parowe – umożliwiające sprawne przyrządzanie posiłków, a poza pieczeniem gwarantujące także pieczenie z sondą, gotowanie na parze, grillowanie, blanszowanie, smażenie, a nawet wędzenie potraw,
- do pizzy neapolitańskiej – umożliwiające pieczenie nawet w 500 stopniach Celsjusza. Charakteryzują się włoskim wyglądem i odnajdą się we wszystkich profesjonalnych pizzeriach.
- te do pizzy – to zarówno modele 1-, jak i 2-komorowe. Zaprojektowane specjalnie dla kucharzy, którzy cenią sobie perfekcyjny smak oraz chrupkość pizzy,
- tunelowe – sprawdzające się do pieczenia wyrobów cukierniczych, piekarniczych i przekąskowych.
Posiadamy szeroki asortyment gastronomicznych pieców gazowych, konwekcyjno-parowych, a także elektrycznych o różnych parametrach, takich jak rozmiar, moc czy funkcje dodatkowe, które umożliwiają jeszcze większą elastyczność w przygotowywaniu dań. Wybierając je, inwestujesz w jakość oraz niezawodność, co przełoży się na efektywność Twojej działalności. Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty i dołączenia do grona zadowolonych klientów, którzy cenią sobie doskonałe rozwiązania dla swojej kuchni.
Piece konwekcyjno-parowe do gastronomii i ich zalety
Piece konwekcyjno-parowe to zdecydowanie jedne z najpopularniejszych urządzeń stosowanych w lokalach gastronomicznych. Za ich wyborem przemawiają następujące zalety:
- szerokie zastosowanie,
- energooszczędność,
- możliwość przygotowania kilku potraw jednocześnie,
- nieprzenikanie zapachów pomiędzy potrawami,
- mniejsze zużycie tłuszczu w porównaniu z tradycyjnymi piekarnikami,
- niska awaryjność urządzeń,
- niewielka powierzchnia urządzenia.
Zasada działania tego rodzaju pieca jest bardzo prosta. Powietrze o wysokiej temperaturze jest unoszone ku górze, co zapewnia równomierną i wydajną obróbkę termiczną żywności. Dzięki temu, że piece konwekcyjno-parowe charakteryzują się niską awaryjnością, wystarczy regularnie je czyścić, by móc cieszyć się ich długą żywotnością!
Piece gastronomiczne – wybierz sprawdzonych, polskich dostawców!!
Wyposażanie m.in. obiektów gastronomicznych w profesjonalne urządzenia, w tym piece gazowe, konwekcyjno-parowe oraz elektryczne, a także meble kuchenne to nasza specjalność od kilkudziesięciu lat! Stawiamy wyłącznie na sprawdzonych, renomowanych dostawców, którzy nie przechodzą obojętnie obok jakości produktów. Współpracujemy z różnymi firmami, m.in. z cateringowymi, restauracjami, stołówkami, jak również specjalnymi placówkami. Lokalizacja obiektu nie ma dla nas znaczenia.
Klientów prowadzimy już od fazy planu inwestycji. Wykonujemy projekty technologiczne z uzgodnieniami, pomagamy w wyborze urządzeń, zajmujemy się ich instalacją, a także obsługujemy dotacje rządowe oraz przygotowujemy kosztorysy inwestycyjne technologii z kartami katalogowymi dla firm. Nasza oferta nie ogranicza się więc wyłącznie do sprzedaży piecy czy mebli. Jest kompleksowa i skierowana tak naprawdę do każdej firmy, która działa w branży gastronomicznej. Chcesz poznać szczegóły współpracy? Skontaktuj się z nami! Odpowiemy na wszelkie nurtujące pytania.