Steakery, kotleciarki i maszynki do rozbijania mięsa
Prowadzisz lokal, w którym serwujesz tradycyjne dania kuchni polskiej? Nie powinno zabraknąć w nim urządzenia, jakim jest kotleciarka. Ta gastronomiczna maszynka umożliwi Ci przygotowanie mięsa do jego dalszej obróbki termicznej. Sprawnie porcjuje, a także ubija steki, kotlety schabowe, drobiowe i nie tylko. Postaw na sprawdzone urządzenie, by przekonać się, jakim ułatwieniem będzie ono w Twojej restauracji.
Kotleciarka do rozbijania mięsa. Jak działa?
Kotleciarka elektryczna to urządzenie wyposażone w mechanizm odpowiadający za rozbijanie mięsa na pożądaną grubość, a także wielkość – w końcu porcje mają ogromne znaczenie w przypadku lokali gastronomicznych. Powinny być równe i odpowiadać przyjętej w menu gramaturze. Dostępne w naszej ofercie maszynki do rozbijania mięsa pomogą Ci zachować odpowiednie proporcje serwowanych dań mięsnych, np. popularnych schabowych. Za pomocą tego sprzętu sprawnie, a przede wszystkim szybko przygotujesz kawałki mięsa do smażenia bądź pieczenia, dzięki czemu zaoszczędzisz czas.
Sprawdzona kotleciarka. Cena a jakość
Chociaż urządzenie, jakim jest kotleciarka elektryczna, to sprzęt ułatwiający pracę, to nie znajduje się on we wszystkich lokalach. Czynnikiem warunkującym jest tutaj cena – kotleciarka do schabowych to wydatek rzędu kilku tysięcy złotych, jednak trzeba pamiętać, że inwestycja w sprawdzony, wysokiej jakości sprzęt zwróci się w postaci zaoszczędzonego czasu, jak również w możliwości przygotowywania większych ilości mięsa dla gości. A stąd już krótka droga do większych zysków! Jeśli zastanawiasz się, czy na pewno potrzebujesz maszynki do rozbijania mięsa, to my odpowiadamy, że TAK! Inwestując w kotleciarkę z naszego sklepu, zyskujesz gwarancję posiadania jakościowego sprzętu i to na lata.
Kotleciarka gastronomiczna zgodna z normami bezpieczeństwa
Wszystkie dostępne u nas maszynki do rozbijania mięsa są dopuszczone do kontaktu z żywnością, co ma ogromne znaczenie w przypadku urządzeń wykorzystywanych w gastronomii. Poszczególne komponenty zostały wykonane ze stali nierdzewnej, która nie wchodzi w reakcje z mięsem, dzięki czemu cały proces ubijania jest niezwykle sterylny i zgodny z przyjętymi normami w zakresie gastronomicznego BHP. Postaw na sprawdzone, najlepszej jakości kotleciarki od renomowanych producentów!