Urządzenia grzewcze

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | szeroki | BAKE 66/L (TR66/L)

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 4x600x400 | BAKE 6H

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | BAKE 44 (TR44)

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE 4H (TR4H)

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | BAKE 6

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 2x600x400 | BAKE 4 (TR4)

Gyros | opiekacz gazowy do kebaba | 4 palniki | wsad do 60kg | RQ32464

Piec konwekcyjno-parowy FED07 | 7xGN1/1 | 7x600x400 | sonda | 9 programów | 10,7kW

Piec konwekcyjno-parowy FED10 | 10xGN1/1 | 10x600x400 | sonda | 9 programów | 12,7kW

Gyros | opiekacz gazowy do kebaba | 3 palniki | wsad do 40kg | RQ32463

Piec konwekcyjno-parowy FED04 | 4xGN1/1 | 4x600x400 | sonda | 9 programów | 5,45kW

Piec konwekcyjno-parowy FED05 | 5xGN1/1 | 5x600x400 | sonda | 9 programów | 6,45kW

Piec konwekcyjno-parowy FED06 | 6xGN1/1 | 6x600x400 | sonda | 9 programów | 7,65kW

Podstawa otwarta pod piec z blatem Egaz E1620 910x720x850 mm

Podstawa otwarta pod piec Egaz E1610 850x660x930 mm

Podstawa otwarta pod piec Egaz E1610 900x635x735 mm

Podstawa otwarta pod piec Egaz E1610 850x650x850 mm

Podstawa otwarta pod piec Egaz E1610 810x660x850 mm

Podstawa otwarta pod piec Egaz E1610 810x660x750 mm

Taboret gazowy Kromet 000.TG-1s, 1 palnikowy

Podgrzewacz frytek z promiennikiem IR Kromet 700.PF-1p

Frytownica elektryczna 2 x 15l Kromet 700.FE-2x15f

Frytkownica elektryczna 1x15l Kromet 700.FE-15F












