Urządzenia do wyposażenia lokali gastronomicznych

Piekarnik elektryczny z termoobiegiem Egaz PKE-1

Kocioł warzelny elektryczny Lozamet L700.BKE.60.5 60l

Kocioł warzelny elektryczny Lozamet L700.BKE.80.5 80l

Kocioł warzelny parowy Lozamet KP-150.7, poj. 150 l

Kocioł warzelny parowy Lozamet KP-200.7, poj. 200 l

Kocioł warzelny gazowy Lozamet KG.150.8, poj. 150 l

Zestaw 2 kociołków przechylnych elektrycznych Lozamet KEP-30.1x2, poj. 60 l (2x30l)

Kociołek przechylny elektryczny Lozamet KEP-30.1, poj. 30 l

Kocioł warzelny elektryczny Lozamet KE-150.8, poj. 150 l

Taboret gazowy Lozamet GLT.59.0/9, 1 palnikowy

Taboret gazowy Lozamet GLT.59.0/9H, 1 palnikowy

Taboret gazowy Lozamet GLTA.58.0/9, 1 palnikowy

Taboret gazowy Lozamet GLTA.58.0/9H, 1 palnikowy

Taboret gazowy Lozamet GLTB.58.0/9, 2 palnikowy

Stół grzewczy przelotowy Egaz ESGP, 150x70x85 cm

Stół grzewczy przelotowy Egaz ESGP, 120x70x85 cm

Stół grzewczy przelotowy Egaz ESGP, 130x60x85 cm

Stół grzewczy przelotowy Egaz ESGP, 130x70x85 cm


















