Urządzenia do wyposażenia lokali gastronomicznych

Piec konwekcyjno-parowy FED07 | 7xGN1/1 | 7x600x400 | sonda | 9 programów | 10,7kW

Piec konwekcyjno-parowy FED10 | 10xGN1/1 | 10x600x400 | sonda | 9 programów | 12,7kW

Gyros | opiekacz gazowy do kebaba | 3 palniki | wsad do 40kg | RQ32463

Piec konwekcyjno-parowy FED04 | 4xGN1/1 | 4x600x400 | sonda | 9 programów | 5,45kW

Piec konwekcyjno-parowy FED05 | 5xGN1/1 | 5x600x400 | sonda | 9 programów | 6,45kW

Piec konwekcyjno-parowy FED06 | 6xGN1/1 | 6x600x400 | sonda | 9 programów | 7,65kW

Obieraczka do ziemniaków RQX10D - wsad 8 kg (DP15)

Obieraczka do ziemniaków RQX15C - linia eko (MP15)

Podstawa otwarta pod piec z blatem Egaz E1620 910x720x850 mm

Podstawa otwarta pod piec Egaz E1610 850x660x930 mm

Podstawa otwarta pod piec Egaz E1610 900x635x735 mm

Podstawa otwarta pod piec Egaz E1610 850x650x850 mm

Podstawa otwarta pod piec Egaz E1610 810x660x850 mm























