Urządzenia do wyposażenia lokali gastronomicznych

Kloc rozbiorowy drewniany 500x500x200 mm KST-073

Kloc rozbiorowy drewniany 400x400x250 mm KST-073

Kloc rozbiorowy drewniany 500x400x250 mm KST-073

Kloc rozbiorowy drewniany 500x500x250 mm KST-073

Kloc rozbiorowy polietylenowy 500x400 mm KST-072

Kloc rozbiorowy polietylenowy 500x500 mm KST-072

Kloc rozbiorowy drewniany 400x400x200 mm KST-073

Kloc rozbiorowy drewniany 500x400x200 mm KST-073

Kloc rozbiorowy polietylenowy 400x400 mm KST-072

Maszynka do makaronu rzemieślniczego CIAO PASTA 5 | 8,4 kg/h

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | automatyczny system myjący | 6xGN2/3 | 6,3 kW | 400 V | Mychef Cook MASTER Compact 623E

Podstawa pod piec MyChef Bake | 700x600x800 mm

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | automatyczny system myjący | 6xGN1/1 | 7,3 kW | 400 V | Mychef iCook Compact 061TE

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | automatyczny system myjący | 6xGN2/3 | 6,3 kW | 400 V | Mychef iCook Compact 623E

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | automatyczny system myjący | 10xGN1/1 | 12,6 kW | 400 V | Mychef COOK MASTER Compact 101E

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | automatyczny system myjący | 6xGN1/1 | 7,3 kW | 400 V | Mychef Cook MASTER Compact 061E

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | automatyczny system myjący | 6xGN1/1 | 7,3 kW | 400 V | Mychef Cook MASTER Compact 061TE

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | automatyczny system myjący | 10xGN1/1 | 12,6 kW | 400 V | Mychef iCook Compact 101E

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | automatyczny system myjący | 6xGN1/1 | 7,3 kW | 400 V | Mychef iCook Compact 061E

Kotleciarka elektryczna | prasa do mięs | automatyczna maszyna do rozbijania kotletów | 720 kotletów/h | 230 V

Kotleciarka elektryczna | prasa do mięs | automatyczna maszyna do rozbijania kotletów | 720 kotletów/h | 400 V

Piec konwekcyjny z naparowaniem TG HA 004EH | sterowanie manualne | 4xGN1/1 | 4x600x400














