Urządzenia do wyposażenia lokali gastronomicznych

Podstawa pod piec ST-Bakery, 600x400, h= 650 mm

Miesiarka, mikser spiralny, sterowanie automatyczne, V 10 l, P 0.75 kW

Miesiarka, mikser spiralny, sterowanie automatyczne, V 23 l, P 1.3 kW

Miesiarka, mikser spiralny, sterowanie automatyczne, V 34 l P 1.8 kW

Miesiarka, mikser spiralny, sterowanie automatyczne, V 45 l, P 2.6 kW

Piec do pizzy FR_Digital Line, 2x6x36 szeroki, U 400V, P 18 kW

Piec do pizzy FR_Line, Rustica, 2x4x36, U 400 V, P 12 kW

Piec do pizzy F_Line, Rustica, 2x4x36, U 400 V, P 12 kW

Piec do pizzy F-Digital Line, 2x6x36 szeroki, U 400 V, P 18 kW

Piec do pizzy FR_Digital Line, 2x4x36, U 400 V, P 12 kW

Piec do pizzy E-Line, Rustica, 2x4x30, U 400 V, P 8.4 kW

Piec do pizzy F-Digital Line, 2x4x36, U 400 V, P 12 kW

Piec do pizzy PZ 430S, pizza 1 x O 43 cm, P 3 kW, U 230 V

Frytownica wolnostojąca, z szafką, 2-komorowa, V 2x10 l, P 12 kW

Frytownica wolnostojąca, z szafką, 1-komorowa, V 16 l, P 12 kW

Płyta grillowa gładka ze stali nierdzewnej, elektryczna, P 3.5 kW

Frytownica indukcyjna, 2-komorowa, V 2x8 l, P 2x3.5 kW

Frytownica indukcyjna, 1-komorowa, V 8 l, P 3.5 kW

Frytownica elektryczna, 2-komorowa, pozioma, Caterina, V 2x5 l, P 2x3 kW

Frytownica elektryczna z kranem, 1-komorowa, Caterina, V 8 l, P 3 kW

Frytownica elektryczna z kranem, 2-komorowa, Caterina, V 2x8 l, P 2x3 kW

Frytownica elektryczna, 1-komorowa, Caterina, V 5 l, P 2 KW














