Piece gastronomiczne – gazowe i elektryczne

Piekarnik elektryczny z termoobiegiem Egaz PKE-3

Piekarnik elektryczny z termoobiegiem Egaz PKE-1

Piec konwekcyjny Bartscher AT90, 4x 43,8x31,5 cm

Piec konwekcyjny z nawilżaniem Bartscher AT120, 4x 43,8x31,5 cm

Podstawa do pieców konwekcyjno-parowych UNOX Cheftop GN1/1, wys. 67,7 cm

Podstawa do pieców konwekcyjno-parowych UNOX Bakerlux

Piec konwekcyjno-parowy Unox Cheflux 5xGN 1/1, manualny

Piec konwekcyjno-parowy UNOX Cheflux 7xGN1/1, manualny

Piec konwekcyjno-parowy UNOX Cheflux 12xGN1/1, manualny

Piec elektryczny do pizzy 2 - komorowy Stalgast 782120

Piec elektryczny do pizzy 1 - komorowy Stalgast 782100

Piec elektryczny do pizzy 2 - komorowy Stalgast 782002
























