Kuchnia - akcesoria niezbędne w każdej kuchni

Nóż do pieczeni, walcowany, dł. 23 cm,Sanelli 210240

Nóż do oddzielania kości, kuty, dł. 15,5 cm, Stalgast 209159

Nóż do oddzielania kości wąski, walcowany, dł. 16 cm, Sanelli 209160

Nóż do oddzielania kości zagięty, walcowany, dł. 16 cm, Sanelli 208160

Nóż do oddzielania kości prosty, walcowany, dł. 15,5 cm, Sanelli 207160

Nóż do filetowania giętki, walcowany, dł. 22 cm, Sanelli 204220

Nóż do łososia, walcowany, dł. 27,5 cm, Sanelli 205280

Nóż do nacinania, walcowany, dł. 18 cm, Sanelli 203180

Pakowarka próżniowa komorowa Hendi Profi Line 201435

Pakowarka próżniowa komorowa Hendi Profi Line 201442

Nóż do szatkowania, walcowany, dł. 21 cm, Sanelli 202200

Nóż do szatkowania, walcowany, dł. 25,5 cm, Sanelli 202240

Pakowarka próżniowa komorowa Hendi Profi Line 201428

Wkład z gazem do palnika szefa kuchni, Hendi 199039 - zestaw 4 szt.

Gaz do palnika Creme Brulee, Hendi 199046 - zestaw 4 szt.

Wiadro z pokrywą, poj. 11,5 l, polipropylen Hendi 196007

Szczypce do serwowania HACCP czerwone, dł. 25 cm Hendi 171837

Szczypce do serwowania HACCP niebieskie, dł. 25 cm Hendi 171844

Szczypce uniwersalne z powlekaną rączką, dł. 30 cm, nierdzewne Hendi 171851

Szczypce do serwowania HACCP zielone, dł. 25 cm Hendi 171875

Szczypce do serwowania HACCP fioletowe, dł. 25 cm Hendi 171882















