Akcesoria dla gastronomii – wyposażenie i akcesoria kuchenne

Nóż do filetowania, walcowny, dł. 21 cm, Hendi Green Line 843321

Nóż kucharski HACCP, dł. 38,5 cm, niebieski, Hendi 842744

Nóż kucharski HACCP, dł. 38,5 cm, brązowy, Hendi 842799

Nóż do szynki i łososia, walcowany, dł. 49 cm, Hendi Standard 842904

Nóż do kebaba i szynki HACCP, dł. 49 cm, czerwony, Hendi 842928

Nóż do kebaba i szynki HACCP, dł. 49 cm, brązowy, Hendi 842966

Nóż do chleba, walcowany, dł. 25 cm, Hendi Standard 843000

Nóż kucharski HACCP, dł. 38,5 cm, zielony, Hendi 842713

Nóż kucharski HACCP, dł. 38,5 cm, czerwony, Hendi 842720

Nóż kucharski HACCP, dł. 32 cm, fioletowy, Hendi 842676

Nóż kucharski, walcowany, dł. 24 cm, Hendi Standard 842706

Nóż do filetowania HACCP, dł. 30 cm, czerwony, Hendi 842522

Nóż do filetowania HACCP, dł. 30 cm, żółty, Hendi 842539

Nóż do filetowania HACCP, dł. 30cm, niebieski, Hendi 842546

Nóż do filetowania HACCP, dł. 30 cm, biały, Hendi 842553

Nóż kucharski, walcowany, dł. 18 cm, Hendi Standard 842607

Nóż uniwersalny HACCP, dł. 23 cm, zielony, Hendi 842317

Nóż do mięsa, walcowany, dł. 15 cm, Hendi Standard 842409

Nóż uniwersalny HACCP, dł. 20,5 cm, zielony, Hendi 842119

Nóż uniwersalny HACCP, dł. 19 cm, zielony, Hendi 842218
















